وارملایت-دوربین مداربسته وارم لایت (Warm Light CCTV)

بدون مقدمه میتوانیم بگوییم که در واقع وارملایت عنوانی است که در برخی از دوربین های مداربسته امروزی مورد استفاده قرار می گیرد. در این پست قصدبررسی این مشخصه از دوربین های مدار بسته وارم لایت را داریم که اخیراً در برخی از لیست قیمت همکاری دوربین مداربسته از آنها نام برده می شود.
همانگونه که از کلمه لایت (Light) بر می آید، این کلمه به معنای معنای روشنایی، نور و یا چراغ و کلمه ی وارم (Warm) به معنای گرم می باشد که از ترکیب آنها (Warmlight) به معنای با مسمای نور گرم میرسیم. در واقع نور گرم به طیف هایی از نور مرئی که چشم انسان قادر به دیدن آنها می باشد اطلاق می شود که امروزه این نور را در اطراف خود می توانیم به فراوانی مشاهده نمود.
اما وارم لایت در دوربین مدار بسته برای موارد مشاهده تصاویر در شب مورد استفاده قرار می گیرد. در دوربین‌های مدار بسته تا قبل از این دید در شب به صورت سیاه و سفید توسط ال ای دی های اینفرارد (Infra Red) در اطراف دوربینهای مداربسته اعم از دام یا دوربین بالت تعبیه می‌شدند، نمایش داده می‌شدند اما با دنیای تکنولوژی نورهای مرئی به نوعی تصاویر شب را می‌توان به صورت رنگی دریافت نمود که به ظاهر ممکن است برای برخی از مشتریان، تصاویر قابل قبول تری را ایجاد نماید.

در واقع از نور وارملایت نیز می توان برای سنسورهای ضعیف تر در مقابل برد های دوربین مدار بسته که با عنوان سوپر استار لایت ها که به لوکس نوری کمتری نسبت به سایر سنسورهای دوربین جهت ایجاد تصاویر رنگی در شب نیازمندند استفاده نمود تا به نوعی تلاش برای ایجاد تصویر روشنتر در شب و پایینتر آوردن قیمت در این دسته بندی نیز نتیجه بخش باشد.
اگرچه یکی از مشکلات اصلی دوربین مدار بسته وام لایت را می توان به نقطه قوت آن یعنی همان مرئی بودن نور قرار داده شده در اطراف آن برای ایجاد تصاویر روشن در شب، دانست؛ چرا که ممکن است برای برخی از مشتریان تمایلی به نورانی بودن شیء متصل شده به دیوار و یا محیط اماکن خود در شب هنگام، که جلوه نمایی خاصی هم می کند، نداشته باشند و به نوعی از دید این افراد احتمال شکستن و یا تخریب دوربین مداربسته در شرایطی که حساسیت آن را برای افراد سودجو و یا سارقین فراهم می کند به سادگی قابل انجام باشد.

پس اینچنین می توان نتیجه گیری کرد که؛
مزایا و معایب دوربین مداربسته وارملایت (Warmlight)
در واقع این طور می توان نتیجه گیری کرد که دوربین های مداربسته با IR یا همان اینفرارد تصاویر روز قابل قبول و تصاویر شب به صورت سیاه و سفید نمایش داده می شوند و دوربین های مدار بسته با نور وام لایت در روز و در شب سعی بر نمایش تصاویر به صورت رنگی را خواهند داشت با این تفاوت که نور این دوربین برخلاف دوربین های مدار بسته مرسوم IR کاملاً به صورت آشکار جلوه نمایی خود را در محیط و در محل، نمایش می دهد که این امر ممکن است برای برخی از مشتریان به همراه چالشی جدی در راستای متمرکز کردن افراد خرابکار به این دوربین ها باشد.
ذکر این مطلب شاید در این پست قابل طرح باشد که چنانچه نیاز به یک تصویر رنگی در محیط شب داشته باشیم می توانیم از برخی از سنسورهای دوربین با قابلیت ایجاد تصاویر رنگی در لوکس های بسیار پایین استفاده کنیم. در واقع در این دوربین ها با استفاده از نور محیط که اتفاقاً نیاز به نور زیادی هم نمی باشد می توان تصاویر رنگی بسیار باکیفیتی را ایجاد نمود. دوربین های مداربسته استارلایت که باکیفت ترین آنها از سری سنسور های کمپانی سونی می باشند قادر به ایجاد این تصاویر با کیفیت رنگی می باشد، که در دو نمونه تحت شبکه و همچنین انواع دوربین های آنالوگ از جمله AHD، TVI و CVI قابل دسترس می باشند.

مقاله مربوط به دوربین های استارلایت را ببینید.

.

.

.

مقالات مفید دیگر:

 تکنولوژی STARVIS در دوربین مداربسته چیست؟

بازیابی رمز و پسوورد DVR هایک ویژن فراموش شده

مودم سیم کارت خور دارای لن LAN مناسب انتقال تصویر

نحوه تنظیمات active X جهت انتقال تصویر در IE (اینترنت اکسپلورر)

قابلیت AWB در دوربین های مداربسته

واردات، تولید، پخش و فروش انواع دوربین مداربسته

نعیم پردازش، آموزش دوربین مداربسته