نصب و راه اندازی دوربین مداربسته و ایرادات پس از نصب

نحوه نصب صحیح دوربین مدار بسته و عیب یابی دوربینهای مدار بسته پس از نصب و نحوه برطرف کردن مشکلات دوربین مداربسته و CCTV Repair and Troubleshooting & MAINTENANCE

عیب یابی دوربین مدار بسته و عیبیابی و تعمیرات دی وی آر dvr و دوربین نعیم پردازش آموزش npico.ir

   همیشه لازم است تا دقت لازم و کافی در نصب دوربین های مدار بسته از جهات مختلف لحاظ گردد تا پس از نصب و راه اندازی یک سیستم مداربسته کمتر دچار مشکلاتی شد که نه تنها باعث بیرون رفتن خستگی ذهنی و جسمی پس از نصب نشود بلکه به آن بیافزاید و باعث شود که مجددا برای بهبود آن وقت و سرمایه ای مصرف شود که قرار نباشد هیچ سود مضاعفی به شما افزوده شود. در سلسه مطالب مطرح شده در ارتباط با عیب یابی دوربین مدار بسته، در این مقاله نیز قصد داریم تا دو نکته دیگر در این باره تشریح کنیم.

یکی از نکاتی که می تواند پس از نصب ما را دچار مشکل کند نور شدید در تصویر روزی است که اتفاقا قبلا از نصب دوربینهای مداربسته نیز به آن توجه نشده باشد. در نصب دوربین مداربسته برای محیط هایی همچون بانک، اماکن و مغازه ها و یا هتل ها معمولا در مقابل درب ورودی یا پنجره ها که از اهمیت ویژه ای نیز جهت ثبت تصاویر چهره افراد تردد کننده برخوردارند، مورد تابش نور خورشید در پشت تارگت واقع شده اند که در عمل این تابش نور خورشید در دهانه ورودی می تواند به راحتی بلای جان دوربینهای مداربسته امنیتی باشد. در این موارد لازم است تا از دوربین های مداربسته با قابلیت WDR سخت افزاری یا پوشش طیف متغیر گسترده نور استفاده شود. این دوربینهای مدار بسته برای داشتن تصاویری واضح در شرایط نوری این چنینی با نورهای مختلف در صحنه ساخته شده اند. اما دوربین های مداربسته ای هم هستند که به قابلیت مجازی “Digital WDR” یا همان دبلیو دی آر نرم افزاری که با نام DWDR در برخی از کاتالوگ ها ذکر می شود، تجهیز شده اند که اصلا نمی توانند در مقابل WDR واقعی (True WDR) حرفی برای گفتن داشته باشند و اصلا جای دوربین مداربسته WDR دار واقعی را نمی گیرند. پس اگر به دنبال رهایی از ایجاد تصاویری با وضوح پایین هستیم باید از دوربین هیای با قابلیت WDR که دارای قیمت هایی به مراتب بالاتر نیز می باشند، بسته به حساسیت کار در پروژه ها استفاده شود.

  یکی دیگر از رایج ترین مشکلات در نصب دوربین مداربسته به قطعی یا از کار افتادن سیستم نظارت تصویری می باشد که ناشی از مشکلات منبع تغذیه است. انواع تولیدات دوربین مداربسته با توان های الکتریکی متفاوتی در دسترس هستند که براساس ولتاژ مورد نیاز مورد دسته بندی قرار می گیرند. معمولا در دیتاشیت دوربین مدار بسته به قابلیت هایی مانند نور مادون قرمز مورد استفاده به عنوان دید در شب (IR) هم در مصرف انرژی به طور مجزا اشاره شده و عنوان می کند که دوربین به تنهایی و بدون هیچ کدام از این تجهیزات به چه اندازه توان نیاز دارد. برای مثال سیستم دوربین مداربسته متشکل از ۸ عدد دوربین مداربسته دید در شب (دام یا بالت) می تواند در تمام طول روز عملکردی بی عیب و نقص داشته باشد، در حال که ممکن است در شب که LED های دید در شب وارد مدار می شوند، شاهد قطع ارتباط برخی از این دوربینهای مدار بسته و یا لرزش تصویر و حتی شاهد قطع و وصل برخی از الین دوربین ها باشیم. مشکل بوجود آمده در این موارد ناشی از عدم توانایی منبع تغذیه در تامین توان مورد نیاز دوربین ها است. پس توصیه ما این است که در وهله اول از منابع تغذیه با کیفیت استفاده شود و همچنین در صورت استفاده از یک منبع تغذیه مرکزی، جریانی بالاتر از مجموع جریان اسمی در سیستم مدار بسته خود انتخاب کنید. بنابراین برای پرهیز از ایجاد ایراداتی از این دست باید ترجیحا از آداپتور یا منابع تامین انرژی با قابلیت پشتیبانی از دو برابر ولتاژ مورد نیاز تمام دوربینهای مداربسته مورد استفاده در پروژه نصب شده، استفاده شود. (مقاله سری و موازی کردن پاور دوربین مداربسته را می توانید در اینـــجا مطالعه کنید).

مسافت هم می تواند ایفاگر نقش بسیار مهمی در زمان نصب دوربین مداربسته باشد. به طور نمونه دوربین مداربسته با بستر آنالوگ و کابل کواکسیال (دوربین مدار بسته AHD، دوربین مداربسته HDTVI، دوربین HDCVI)، حداکثر از ۴۵۰ مترکابل کشی می توانند پشتیبانی کنند و در این حالت در صورت استفاده از مسافت های بالاتر می تواند انتقال توان را در صورت عدم طراحی مناسب دستخوش ایراد نماید. در زمان استفاده از کابل های کیفیت پایین و کابل های آلیاژی، ولتاژهای آداپتور دوربین مداربسته به دلیل کیفیت پایین این کابل ها و در عین حال افزایش مسافت افت خواهد کرد. برای رفع این مشکل و پیشگیری از آن باید از آداپتور یا منبع تغذیه با توان بالاتر در مسافت های بالاتر استفاده کرد. البته بیشتر توصیه می شود برای فواصل بیشتر از ۵۰ متر از ولتاژ AC بجای آداپتورهای DC مرکزی استفاده شود.

ایرادات دیگری که ممکن است پس از نصب دوربین مدار بسته به چشم آید، پوشش ناکافی دوربین ها است. دوربین مداربسته هم مثل هر دستگاه و تجهیز دیگری دارای شرایط و محدودیت هایی است که باید در استفاده از آن، اینگونه شرایط را در نظر داشت. برای اطمینان از پوشش کافی دوربین مدار بسته روی محیط نظارت، باید طرح نصب دوربین مدار بسته را بصورت ساده و سریع و شماتیک رسم کنید تا محل درست دوربین ها را پیش از عمل متجسم و تخمین زد. با وجود دوربینهای مدار بسته با فاصله کانونی و زاویه های دید متنوع (FOV) مجبور خواهید بود برای محیط هایی که نیاز به دید نزدیک محسوس باشد، از لنز برد بالا و برای محیط هایی با دید میدان وسیع از لنزهای با میلیمتر کوچکتراستفاده کنید. در بسیاری موارد توصیه می شود دوربین مداربسته با قابلیت ضبط پلاک یا دوربین مداربسته پلاک خوان را در فاصله ای دورتر از ۱٫۵ متر از خودروها قرار ندهید. اهداف مهم تر مثل دستگاه های کارت خوان، ورودی ها و خروجی ها و همچنین محیط های نزدیک دیگر نیاز به نصب دوربین هایی مجزا و تنها جهت نظارت اختصاصی خواهند داشت.

 .

.

 


مطالب مرتبط:

.

عیب یابی DVR دی وی آر

نحوه حذف نویز دوربین مداربسته ۳

نحوه از بین بردن نویز دوربین مداربسته ۴

 

 

 


نعیم پردازش:دوربین مداربسته

آموزش نصب دوربینهای مداربسته شبکه و IP

پخش و فروش عمده همکار دوربین مدار بسته