در ادامه مبحث برطرف کردن نویز دوربین مداربسته امروز قصد داریم تا در این مورد و راه کارهای برطرف ساختن و یا اساسا پیشگیری از نویز تصویر در دوربین های مداربسته صحبت کنیم.
برای خرید سیم کواکسیل دوربین مداربسته آنالوگ در یک پروژه ممکن است از چند مدل استفاده شود. مثلا برای تعدادی از دوربین های مداربسته از کابل RG59 ، کابل های فویل دار و یا دبل شیلد و برای تعدادی دیگر از RG6 و در نهایت برای دورترین مسیر ها از کابل RG11 استفاده شود.
ممکن است برای یک فروشگاه کوچک که از یک دی وی آر ۴ یا ۸ کانال به همراه دوربین مدار بسته استفاده شده است، کابل کواکسیال آر جی ۵۹ را پیشنهاد دهیم. علت این است که فاصله بین هر دوربین تا دیوی آر حداکثر ممکن است که به ۵۰ متر نرسد. فاصله سیم های تصویر با سیم برق حدود ۲۰ سانتیمتر است . بنابراین نویزی روی سیم ها و تصاویر نداریم پس باید از سیمی استفاده کنیم که مناسب ترین قیمت را داشته باشد و بی جهت از سیم گران قیمت و یا ضخیم تر استفاده نکنیم.
ممکن است برای یک ساختمان ۴ طبقه حدود ۱۶ دوربین مداربسته بخواهیم نصب کنیم. در این پروژه باید سیم های تصویر از کنار برق سه فاز آسانسور با فاصله کمی عبور خواهد کرد. از سیم های دبل شیلد استفاده شود تا برق آسانسور نویز روی سیستم نداشته باشد. سیم دبل شیلد اگر استاندارد و با کیفیت باشد براحتی تا ۵۰۰ متر انتقال تصویر بدون افت کیفیت را فراهم می کند.
در پروژه های صنعتی تر و محیط هایی که سیم ها از مسیر های طولانی و پر خطر باید عبور داشته باشند، سیم های RG11 و RG6 دارای فویل و شیلد دبل توصیه می شود. با کیفیت و استاندارد بودن سیم و کابل ها بسیار حیاتی است. بنابراین قبل از خرید سیم و کابل از آن اطمینان یابید.
سیم و کابل هایی که تماما مس است به مراتب بهتر از کابل و سیم هایی است که تنها روکش رشته های آن ها از مس و یا آلیاژی از آن است که این بهتر بودن براحتی در مسافت انتقال و همچنین نویزپذیری این گونه کابل ها کاملا مشهود و ملموس است. برای آزمایش این مساله سطح شیلد یا مغزی کابل را کمی با کاتر خراش دهید و از رنگ آن متوجه خواهید شد.
.
.
مطالب مرتبط:
.
عوامل موثر در ایجاد نویز دوربین مدار بسته
.
.