انواع دکل جهت نصب دوربین مدار بسته

نحوه نصب دکل برای دوربین مداربسته و انواع دکلهای مورد استفاده برای نصب دوربین در جاده و خیابان و قیمت دکل دوربین مداربسته و آنتن وایرلس.

 

دکل ها تجهیزاتی هستند که از آن ها عمدتا برای نگهداری و به ویژه با هدف از دسترس دور کردن لوازم یا دیوایس ها و یا حتی انواع سیم و کابل مورد استفاده قرار می گیرند. دکل دوربین مداربسته نیز از جمله تجهیزاتی است که با هدف کم کردن دسترسی و همچنین افزایش برد و بهبود زوایای دید دوربین مداربسته مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کاربردهای دکل در یک پروژه مداربسته همچنین، نصب آنتن های دید مستقیم (به عنوان نمونه آنتن نانو استیشن یا آنتن رادیویی میکروتیک) و تنظیم بهترین موقعیت برای آن ها است.

بررسی اقسام مختلف دکل دوربین مداربسته یا دکل آنتن پوینت تو پوینت (Point To Point) در زیر انجام شده است که برای آشنایی بیشتر می توانید مطالعه نمایید:

جنس دکل های دوربین مدار بسته

مواد و جنس دکل های دوربین مداربسته با توجه به کاربرد و هزینه آن متفاوت است. دکل های دوربین مداربسته عمدتا از آلیاژهایی از جنس آهن با روکش گالوانیزه یا بدون روکش می باشند که در شرایطی خاص، تولید دکل دوربینهای مداربسته می تواند از جنس آلومینیوم یا آلیاژهایی از آن نیز صورت یابد. از آنجا که استفاده از آهن گالوانیزه، ساخت دکل را پر هزینه تر می کند، در صورتی که قرار باشد نصب دکل در محیط غیر مرطوب صورت پذیرد، می توان از دکل هایی از جنس آهن سیاه نیز استفاده کرد.

لازم به ذکر است که حتما دکل بدون روکش گالوانیزه را قبل از نصب و پس از محکم کردن آن، می بایست با روکش ضد زنگ در ابتدا و پس از آن با رنگ به جهت طولانی شدن عمر آن و خورده نشدن دیواره پوشانده شود. دقت کنید که استفاده از دکل های غیر گالوانیزه برای ارتفاع بیش از ۴ متر به هیچ وجه توصیه نمی شود.

انواع دکل جهت نصب دوربین مداربسته

دکل های مناسب دوربین مداربسته انواع مختلفی دارند که در زیر به آن ها اشاره شده است:

دکل مکعبی: این دکل ها معمولا توسط قوطی یا پروفیل های آهنی ساخته و پرداخته می شوند. با توجه به ساده بودن ساخت این نوع دکل ها، بسیار کم هزینه هستند. این دکل ها معمولا شکل L یا T شکل دارند. از آنجایی که دکل های مکعبی مقاوت کمی نسبت به فشارهای فیزیکی دارند و پروفیل های آهن در اندازه تا ۶ متر تولید می شوند، استفاده از این نوع دکل ها تنها تا ارتفاع ۶ متری مناسب خواهد بود.

دکل لوله ای: در ساخت این دکل های معمولا از لوله های سیاه یا گالوانیزه آهن استفاده می شود. ساده بودن ساخت این دکل ها استفاده از آنها را بسیار مرسوم و پرکاربرد کرده است. مقاوت این دکل ها نسبت به فشارهای فیزیکی و باد با توجه به شکل به مراتب بیشتر از دکل های مکعبی است ولیساخت آن به صورت L شکل یا T شکل تا حدی پیچیده تر خواهد بود. ساخت این دکل ها معمولا تا ارتفاع ۱۰ متری هم انجام پذیر است.

دکل چند وجهی: دکل های چند وجهی نوع حرفه ای دکل های مداربسته محسوب می شوند. این دکل ها از ترکیب سازه های کوچک جوش داده شده پس از اتصال به هم ساختهمی شوند که معمولا قاعده ای ۶ یا ۸ وجهی دارند. ساختار عمودی دکل به صورت یک مخروط است که مقاومت فیزیکی آن را نسبت به باد و ضربات فیزیکی بسیار افزایش می دهد. این دکل ها همچنین در انواع اشکال و ساختار های گوناگون ساخته می شوند و محدودیتی از این بابت ندارند. هزینه ساخت دکل های چند وجهی معمولا به مراتب بالاتر از دکل های لوله ای و مکعبی ذکر شده در مراحل قبلی است.

دکل ماژولار: دکل های ماژولار شباهت زیادی به دکل های مخابراتی دارند و برای شرایط و مکان هایی که در آنجا باد فراوان می وزد توصیه و استفاده می شوند. این دکل ها مقاوت فیزیکی بسیار بیشتری نسبت به باد دارند ولی نسبت به ضربات فیزیکی آسیب پذیر هستند.

 

 


مطالب مرتبط:

 

تغذیه دوربین مداربسته با برق خورشیدی (Solar CCTV)

اولین قدم در نصب استاندارد دوربین مدار بسته

دوربین پلاک خوان و نکات حرفه ای خرید

 

 

 

 

 

 

 


بررسی انواع دکل در نصب دوربین مداربسته دکل دوربین مداربسته

دکل دوربین مدار بسته

قیمت دوربین مدار بسته