آموزش کانفیگ و نصب آنتن های میکروتیک MICROTIK

نحوه پیکربندی و آموزش نصب آنتن های وایرلس و کانفیگ لینک های رادیویی شبکه میکروتیک MikroTik و ایجاد لینک وایرلس انتقال تصاویر دوربین مدار بسته.

mikrotik.اموزش نصب میکروتیک شیراز


در ایجاد انتقال تصویر دوربین مداربسته راه های مختلفی همچون انتقال تصاویر دوربین های مدار بسته از طریق اینترنت و یا فیبر نوری برای فواصل دور می باشد. اما یکی دیگر از این روش ها انتقال تصویر DVR و NVR از طریق برقراری لینکهای رادیویی و وایرلس می باشد که می توان از محصولات شرکت های مختلف در این زمینه بهره مند شد. شرکت میکروتیک (MikroTik) نیز یکی از تولید کنندگان ابزارهای وایرلس است که در برقراری لینک های نقطه به نقطه یا P2P محصولات مختلفی دارند. در این جا قصد داریم تا نحوه پیکربندی یک رادیوی میکروتیک را به زبان ساده جهت استفاده در کاربردهای انتقال تصاویر دوربینهای مداربسته تحت شبکه و یا حتی آنالوک تشریح کنیم.

این مدل از رادیوهای میکروتیک، معمولاً Level 3 هستند و قادر به ایفای نقش یک نقطه دسترسی یا Access Point را نخواهند بود و بنابراین فقط یک Station می تواند به آنها متصل گرددو در ایجاد لینک های وایرلس Point-to-Point استفاده می گردد. در محصولات و ادوات لایه ۴ می توان تعداد نقاط بیشتری را به هم متصل نمود که در چنین حالتی می بایست حالت آن را بر روی AP-bridge تنظیم کرد. به منظور کانفیگ بخش Wireless، از گزینه های سمت چپ وارد بخش وایرلس شده و WLAN1 را Enable می کنیم تا بتوانیم تنظیمات آن را انجام دهیم. حال با دبل کلیک روی WLAN1 وارد تنظیمات آن شده و به تنظیم بخش های ذکر شده در زیر می پردازیم:

این بخش از تنظیمات جهت رادیوی SENDER می باشد.

با کلیک بر روی Advanced Mode وارد تنظیمات پیشرفته آن می شویم و مراحل ذیل را پی می گیریم:

  1.  Mode را بر روی گزینه bridge قرار می دهیم.
  2. قسمت band را روی گزینه ۵GHz-Only-N قرار می دهیم. با این تنظیم از پهنای باند بالای ۱۵۰mb برخوردار خواهیم بود.
  3. Channel Width را روی ۲۰MHz قرار می دهیم.
  4.  مقدار Frequency را در رنج ۵۷۰۰ قرار می دهیم. بعنوان مثال ۵۷۴۰ قرار می دهیم.
  5.  در قسمت SSID یک نام برای قسمت وایرلس رادیو انتخاب می کنیم. ما بعنوان مثال TEST را می نویسیم. دقت داشته باشید که در سمت دیگر (گیرنده) را نیز باید به همین نام قرار دهید.
  6.  قسمت Wireless Protocol را بر روی Unspecified قرار می دهیم.
  7.  Frequency Mode را نیز بر روی Super channel قرار می دهیم.
  8.  قسمت Country را نیز بر روی ایران قرار دهید.
  9.  دیگر گزینه ها را بدون تغییر رها می کنیم.
  10. Apply و سپس OK می کنیم.

در ادامه پیکربندی لازم است تا با استفاده از Bridge وایرلس دستگاه را به Ethernet آن ارتباط دهیم. برای انجام این مرحله، از گزینه های سمت چپ بخش Bridge را انتخاب می کنیم. در این بخش باید یک bridge تعریف گردد تا از طریق آن ارتباط بین WLAN1 و Ether1 برقرار گردد.

برای این کار بر روی علامت add کلیک کرده و در بخش General یک نام برای bridge انتخاب کنید و گزینه های دیگر را بدون تغییر رها و سپس OK کنید. در همان بخش Bridge به زبانه Port بروید. وارد بخش add شده و با انتخاب Interface خود بر روی Ether1 و Bridge را Bridge1 (نامی که برای Bridge خود انتخاب کرده اید) بدون تغییر دادن مابقی گزینه ها، Apply و OK کنید. در این حالت با کلیک مجدد بر روی علامت مثبت یا add، این بار Interface خود را wlan1 انتخاب کرده و Bridge را Bridge1 (نامی که برای Bridge خود انتخاب کرده اید) و بدون تغییر دادن باقی گزینه ها، Apply و OK کنید.

برای مرحله آخر در سمت ارسال کننده، لازم است تا یک IP به دستگاه خود تخصیص دهیم. برای این کار در منوی سمت چپ بر روی IP و از گزینه های آن گزینه Addresses را انتخاب می کنیم. بعنوان مثال ما ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۰٫۱۰۰ را انتخاب می کنیم. دقت داشته باشید که محدوده IP خود را بایستی با استفاده از Prefix Mask تعیین کنید. پس IP را بصورت ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۰٫۱۰۰/۲۴ وارد می کنیم. قسمت Interface را Ether1 انتخاب می کنیم. Apply و OK می کنیم تا با این عمل به تنظیمات سمت فرستنده خاتمه دهیم.

در مرحله بعد باید کانفیگ رادیو برای بخش گیرنده یا همان Station انجام گیرد. برای این منظور مانند فرستنده، به بخش wireless بروید و تنظیمات زیر را اعمال کنید.

  1.  ابتدا mode را بر روی Station Bridge قرار دهید.
  2.  قسمت SSID را دقیقاً مانند فرستنده وارد کنید. (قبلا TEST انتخاب شد)
  3.  Frequency و Band را نیز مانند فرستنده قرار دهید.
  4. در پایان Apply و OK را بزنید.

بعد از OK کردن این قسمت بایستی در کنار نام wlan1 خود یک حرف R مشاهده کنید. این بدان معناست که Station شما Register شده است.

سپس به شاخه Bridge دستگاه گیرنده خود بروید و همانند دستگاه فرستنده همان تنظیمات را مجددا انجام دهید. به عبارت دیگر یک Bridge بسازید و در بخش Port یکبار Ether1 را به Bridge1 و بار دیگر WLAN1 را به Bridge1 نسبت می دهیم تا ارتباط بین Ether1 و WLAN1 برقرار شود و در آخرین مرحله به دستگاه گیرنده خود نیز یک IP تخصیص دهید. همانند دستگاه فرستنده خود به بخش IP و گزینه Addresses بروید. برای Ether1 در همان رنج IP که برای فرستنده قرار داده اید، یک IP تخصیص دهید. در اینجا ما ۱۹۲٫۱۶۸٫۱۰٫۱۰۹/۲۴ را انتخاب می کنیم که در این حالت نیز در صورت درست کانفیگ کردن آنتن وایرلس میکروتیک خود باید بتوان از طرف فرستنده PING بگیرید و ارسال و دریافت داده در شبکه ایجاد شده را ببینید.

 

 

 

 


مطالب مرتبط:

.

کاربرد اینترانت در دوربین مداربسته

نصب دوربین مداربسته بدون سیم و کابل کشی (PLC) !

 تکنولوژی STARVIS در دوربین مداربسته چیست؟

 

.

.

.

 

 

 

 

 

 

نعیم پردازش: اموزش نصب دوربین مداربسته (کلاس و دوره های عملی)

پخش عمده و فروش همکار دوربین مداربسته و محصولات وابسته


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

نحوه پیکربندی آنتنهای وایرلس

آموزش کانفیگ آنتن میکروتیک برای دوربین و دی وی آر

آموزش نحوه تنظیمات آنتن رادیو میکروتیک جهت انتقال تصاویر دوربین مدار بسته

تنظیمات میکروتیک در انتقال تصاویر NVR و DVR

میکروتیک دوربین مداربسته و دی وی آر و ان وی آر

 

آموزش کانفیگ میکروتیک