آموزش کانفیگ و نصب آنتن های Nano Station نانو استیشن

آموزش نصب و پیکربندی آنتن نانو استیشن بیسیم دیش و نحوه کانفیگ آنتن وایرلس و لینک برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته از طریق آنتن بیسیم وایرلس و نحوه نصب آنتن های وایرلس و لینک شبکه برای دوربین مداربسته.


     آنتن های نانو استیشن از انواع محصولات کارخانه یوبیکوییتی UBNT می باشند که این شرکت با ساخت تجهیزات وایرلس مقرون به صرفه با توانایی بالا نسبت به قیمت خود توانسته نامی را برای خود در صنعت وایرلس به پا کند به طوریکه می توان گفت در ایران گزینه اول در ارتباط های کوتاه با تروپوت کم می باشد و هم اکنون بسیاری از ارتباطات کوتاه در ایران از این برند نامبرده بوده و نامی آشنا برای صنعت وایرلس ایران می باشد. از محصولات پر کاربرد این شرکت می توان به نانو استیشن ام ۲ (M2) نانو استیشن ۵ و نانو استیشن ام ۵ (M5) اشاره کرد.

 

Wireless_UBNT_Nanostation_M5.jنانو-استسشن-کانفیگ

 

 

 از این آنتن ها برای ایجاد لینک های رادیویی جهت انتقال تصویر دوربین مداربسته نیز استفاده می شود. به نحوی که پس از نصب دوربین ها و اتصال آنها به دی وی آر یا سرور دوربین های مداربسته در مبدا، اقدام به ارسال تصاویر از طریق لینک رادیویی نموده و در محل مقصد با یک آنتن دیگر، دیتای دریافتی به تصویر تبدیل شده و می توان از آن استفاده لازم را برد.

NanoStation-M5-IP-Camera.-نانو-استیشن-کانفیگ-دوربین-مداربسته

Nano Station M5
این رادیو از تجهیزات وایرلس مناسب محیط خارجی می باشد (out door) که در محیط های با دمای منهای ۳۰ درجه تا ۷۵ درجه مثبت طبق گفته کارخانه سازنده قابل استفاده است.

nanostation-m-نانو استیشن

مشخصات رادیو نانو استیشن ام ۵ M5
  در این جا به مشخصات مهم نانو استیشن می پردازیم :

این رادیو در بازه فرکانسی ۵۴۷۰-۵۸۲۵Mh قابل استفاده می باشد که البته در صورت تنظیمات خاص شما می توانید در بازه های دیگر از این تجهیزات استفاده نمایید. انتن ۱۶db بصورت attach (متصل) که ازتکنولوژیMIMO بهره می برد. آنتن موجود در نانو استیشن دارای بیم بالایی می باشد به طوری که می شود از آن در لینک های PTMP نیز استفاده نمود. POE) power over Ethernet) با خروجی ۲۴ ولت و ۰٫۵ امپر می باشد و رادیو موجود دارای خروجی ۲۸db می باشد که با احتساب انتن و حساسیت دریافت می توان گفت که در لینک های بالای ۱۰ کیلومتر از آن استفاده نمود اما طبق نظر نگارنده چه غلط چه درست به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

متعلقات داخل جعبه نانو استیشن:
پس از خریداری دستگاه متعلقات درون دستگاه به شرح زیر می باشد
۱- آنتن نانو.

۲- POE که یک دستگاه مشکی رنگ مکعب مستطیل می باشد که در یک سمت دارای ۲ پورت اترنت به نام POE و LAN و در سمت دیگر ورودی برق می باشد.

۳- کابل برق.

۴- بست کمربندی که برای اتصال دستگاه به لوله یا ثابت کننده استفاده می باشد که با توجه به سبک بودن دستگاه گزینه مناسبی می باشد. توجه بست ها به علت جنسیت بر اثر گرما و سرما خشک شده و بسیار شکننده می شود پیشنهاد می شود در هر بازه زمانی نسبت به تعویض آن اقدام نمایید یا در صورت امکان میتوانید از سیم مفتولی نازک فلزی هم برای نصب انتن استفاده نمایید.

۵- لیبل بر چسبی که نشان دهنده MAC address دستگاه می باشد که می توان با نصب آن بر روی دستگاه بدون ورود به تنظیمات دستگاه از مک ادرس دستگاه اطلاع حاصل کرد. 

ubiquiti-nanostation-m5-setup-instructions- نانو استیشن diagram

طریقه نصب و راه اندازی نانو استیشین:
   قسمت جلوی دستگاه شیاری وجود دارد که با فشار دادن دکمه پشت آن می توان محفظه را از محل مربوطه جدا نمود، با جدا شدن آن در قسمت داخل شیار شما متعلقاتی را مشاهده می نمایید. دو پورت fast Ethernet که یکی main و یکی secondary می باشد و یک سوراخ که در داخل آن دکمه موجود است که جهت ریست کردن رادیو در مواقع خاص و برگرداندن تنظیمات به حالت کارخانه ای قرار دارد. به علت کوچک بودن ورودی سوراخ شما برای استفاده از آن باید از تجهیزات نوک تیز استفاده کنید پیشنهاد می گردد از تجهیزاتی شبیه به سوزن یا میخ استفاده نگردد چراکه به شدت امکان آسیب به دکمه داخل آن وجود دارد.

ubiquiti_nanostation_illustration نانو استیشن

حال باید کابل شبکه را در در قسمت main وارد نمود. و سمت دیگر کابل را باید به دستگاه POE و پورت POE  آن وارد نمود و حالا POE را به برق می زنیم در این حالت شما مشاهده می نمایید در قسمت LED که در پشت دستگاه وجود دارد چراغ یک آن روشن می شود و دارای رنگی سبز می باشد. در مرحله بعد باید از یک کابل شبکه دیگر استفاده کرد که یک سر آن را باید به پورت LAN دستگاه POE زد و سمت دیگر را به پورت کارت شبکه یا سوییچ یا هر دستگاهی شبیه به آن وارد نمود در صورت درست بودن تمام این مراحل باید LED دوم نیز به رنگ سبز روشن گردد و اگر از کامپیوتر استفاده می کنید باید قسمت local aria connection شما plug گردد.

در صورت موفقیت تمام مراحل بالا ، دستگاه اماده برای کانفیگ نرم افزاری می باشد. فقط به این نکته نیز دقت داشته باشید که برای برقرای یک لینک بادوام، آنتن ها را را روی میله یا لوله هایی که با وزش بادهای شدید دچار حرکت می شوند ننمایید.

نانو-استیشن-کانفیگ-44-600x295

برای برقراری یک لینک پوینت تو پوینت جهت انتقال تصاویر دوربین های مداربسته لازم است تا یکی از آنتن ها در مود فرستنده و دیگری در مود گیرنده تنظیم گردد که بنابراین برای آنتن فرستنده باید قسمت Wireless را از تب های بالا انتخاب کرده  و تنظیمات زیر را انجام داد:

Wireless Mode: Access Point

WDS: [X] Enable

بر روی گزینه Change  کلیک کنید.
همچنین قسمت Network را از تب های بالا انتخاب کنید و تنظیمات زیر را انجام دهید:
IP Address: 192.168.1.2 (این مقدار را می توانید با توجه به شبکه خود مقدار دلخواهی بگذارید)

بر روی کلیدهای Change و سپس Apply کلیک کنید.

برای رادیوی دوم نیز بایستی به صورت گیرنده، تنظیمات زیر اعمال شود:

مانند آنتن قبلی وارد منوی آنتن شوید.

قسمت Wireless را از تب های بالا انتخاب کنید و تغییرات را اعمال کنید.
Wireless Mode: Station

WDS: [X] Enable

کلید Change را بفشارید.
قسمت Network را از تب های بالا انتخاب کنید و تغییرات زیر را انجام دهید.
IP Address: 192.168.1.3 (این مقدار را می توان با توجه به شبکه مقدار دهی کرد)

کلید Change و Apply را بفشارید.

پس از آن با قرار دادن دو آنتن رادیو روبروی یکدیگر می توانید از این شبکه Point to Point ایجادی برای انتقال تصویر دوربین های خود بهره برداری کنید. همچنین ذکر این نکته نیز قابل توجه است که پس از انجام تنظمیات حتما نام کاربری و رمز عبور رادیو ها را تعویض کرده و از یک نام کاربری پیچیده برای بالا بردن امنیت لینک برقرای استفاده کنید. برای انجام این عمل می توانید وارد بخش System از تب بالای منو شوید و پس از تغییر Administrative Username و Password گزینه ثبت را کلیک کنید.

 آموزش در رابطه با نحوه نصب آنتن های وایرلس نانواستیشن اضافه خواهد شد.

نانو-استیشن-کانفیگ-33-600x320

 همچنین می توانید نحوه نصب آنتن میکروتیک را نیز از اینجا دنبال کنید.

مطالب مرتبط:

آموزش تصویری انتقال تصویر بدون نیاز به IP “آی پی استاتیک” 

انتقال تصویر دوربین مدار بسته با استفاده از سیم کارت

نحوه انتقال تصاویر DVR و NVR با استفاده از آی پی استاتیک (IP Static) 


.

.

 

 

 

 

.

 

آموزش نصب دوربین مداربسته شبکه 

فروش و پخش همکار آنتن وایرلس دوربین مدار بسته

آموزش نصب لینک و رادیو وایرلس برای دوربین مدار بسته

فروش و پخش یوبیکوییتی و نانواستیشن به همکار