کاربرد فرستنده های رادیویی بیسیم برای دوربین مداربسته

    دوربین های مداربسته بدون سیم دارای تکنولوژی های متفاوتی هستند و از آنجایی که دوربین های مداربسته آنالوگ در حال حاضر دارای کاربری بیشتری در انواع دوربین های مداربسته هستند در این جا کمی در رابطه با سیستم های بیسیم یا ویرلس آنالوگ صحبت خواهد شد.

کارایی رادیوهای بیسیم آنالوگ چگونه است؟

این مجموعه متشکل از یک فرستنده و یک گیرنده رادیویی است که هر یک از آنها به تغذیه نیازمند خواهند بود. در طرف فرستنده  دوربین را به آن متصل کرده تا امکان ارسال سیگنال فراهم شود. در طرف دیگر، گیرنده به دستگاه DVR متصل می شود و سیگنال های دریافتی به آن منتقل می شود.
توان و برد موثر دستگاه های فرستنده-گیرنده رادیویی با توجه به میزان توان آنها مشخص می شود. هرچه توان فرستنده بیسیم بیشتر باشد برد آن نیز بیشتر خواهد بود. معمولا این دستگاه های مورد استفاده برای دوربین مداربسته توانی برابر با ۱ تا ۲ وات دارند.

مزیت استفاده از این دستگاه ها چیست؟

فرستنده های رادیویی مجزا ثبات خیلی بیشتری نسبت به فرستنده های داخلی در انواع دوربین های آنالوگ دارند. اگرچه ممکن است هزینه استفاده آنها کمی بیشتر شود. گذشته از این میتوان فرستنده را برای هر نمونه از دوربین انالوگ استفاده کرد و محدودیتی در انتخاب دوربین های مداربسته نخواهید داشت.

معایب استفاده از رادیوهای بیسیم در چیست؟

به طور کلی فرستنده های آنالوگ دارای حساسیت زیادی در برابر نویزهای الکترومغناطیسی هستند که این بزرگترین ضعف انواع فرستنده های آنالوگ است. همچنین در زمان نصب باید به موانع موجود در مسیر نیز توجه داشته باشید چراکه هر نوع مانع فیزیکی مانند دیوار برد مفید ارسال اطلاعات دوربین ها را به شدت کاهش دهد.

همچنین در این رادیو ها از رمزنگاری خاصی استفاده نمی شود.

.

.

.


نوشته های مرتبط:

 

 

دوربین مداربسته سیمکارتی

نحوه اتصال چشمی دزدگیر یا سنسور PIR به دی وی آر DVR

آموزش نصب دوربین تحت شبکه