آموزش نحوه کابلکشی صحیح دوربین مداربسته و نکات اساسی در سیمکشی سیستم مدار بسته.
کابل کشی دوربین مداربسته و سیم کشی و همچنین کیفیت سیم و کابل مورد استفاده در سیستم مداربسته بطور مستقیم بر کیفیت تصویر خروجی تاثیر گذار است. بنابراین مهمترین و پایه ای ترین قسمت در نصب مربوط به نحوه سیم کشی دوربین مدار بسته به صورت استاندارد می شود. برای انجام این کار باید توجه شود که کوتاه ترین مسیر برای سیم کشی انتخاب گردد چراکه در سیم کشی با مسافت طولانی و غیر استاندارد سیگنال های تصویر دوربین مداربسته ضعیف می شود .
در نصب سیستم مدار بسته بعد از بازدید کارشناس و مشخص شدن تعداد دوربین های مورد نیاز باید مسیر سیم کشی، داکت کشی را مشخص کرد. مسیرها باید طوری انتخاب شود که کمترین مسافت را داشته و پر پیچ و خم نباشد .
همچنین باید از قرار گرفتن در مجاورت کابل های برق جریان بالا دوری کرد. در صورتیکه نیاز به عبور کابل های دوربین مدار بسته از اتاق آسانسور و یا رایزر ها باشد بایستی کابل ها، فاصله استاندارد را از کابل هایی که نویز ایجاد می کند داشته باشد.
مسیر سیم ها ممکن است بر روی سطح دیوار به صورت روکار باشد که باید از کانال های پلاستیکی (داکت) یا فلزی استفاده کنید یا داخل سقف کاذب که باید سیم ها را از لوله های با کیفیت و ماندگاری بالا، از جنس پلاستیک رد کنید و یا اگر سیم کشی به صورت حفاری باشد باید از لوله های فلکسیبل که دارای روکش هستند استفاده شود تا در برابر آسیب های ناشی از جوندگان دور بماند در هر صورت باید طوری سیم کشی را انجام داد که سیم ها به مرور زمان آسیب نبیند و ماندگاری بالایی داشته باشند.
در هنگام سیم کشی باید سیم ها را یکدست و همسو گردد و از پیچ و تاب خوردن آن جلوگیری شود. در برخی از سیستم های دوربین های مداربسته نصب شده که دارای نویز در تصویر هستند، نصاب باید دقت کند که کابل ها بین سیم های دیگر بدون روکش و داکت، رها نشوند و با بست به جایی بسته شوند.
بنابراین دقت کنید که همیشه در ابتدایی ترین مرحله یعنی مرحله سیم کشی دوربین مداربسته دقت کافی را لحاظ کنید و اصلا در خرید و فروش کابل دوربین مداربسته خساست بخرج ندهید و همیشه از انواع با کیفیت آن برای دستیابی به تصویر بهتر استفاده گردد.
فروش عمده کابل RG59 مرغوب و تجهیزات دوربین مداربسته و آموزشگاه نصب عملی و تخصصی دوربین مداربسته