علت ذخیره نشدن تصویر دوربین مدار بسته در DVR و راه حل رفع مشکل عدم تشخیص هارد دیسک در ذخیره سازهای دی وی آر و ان وی آر.
در این مقاله قصد داریم تا به بررسی عدم شناسایی هارد دیسک در دستگاه های DVR و موارد پیشنهادی برای رفع این مشکل بپردازیم. در واقع این مشکل را می توان در دستگاه های ذخیره ساز نصب شده قبلی که برای مدتی دارای عملکردی قابل قبول و بدون مشکل بوده اند و یا حتی برای دستگاه های جدید و تازه خریداری شده مشاهده کرد.
نمود مشکل عدم ضبط تصویر دوربین بر روی DVR و یا NVR، به این صورت است که در زمانی که هارد دیسک در درون دستگاه دی وی آر یا ان وی آر قرار داده شده است ممکن است توسط آن شناسایی نشود و یا پس از شناسایی و مشاهده ظرفیت آن در منوی اطلاعات هارد دی وی آر، ذخیره سازی تصاویر دوربین های مدار بسته بر روی آن انجام نگردد.
جهت رفع مشکل عدم شناسایی هارد دیسک و ذخیره می توان موارد زیر را به صورت مرحله ای بررسی کرد.
عدم تامین توان کافی توسط پاور و آداپتور های این دستگاه ها از شایعترین مواردی هستند که میتواند باعث بروز خطا در عملکرد ذخیره سازی تصاویر دوربین مدار بسته در هارد دستگاه گردد ممکن است که پاور بر اساس نوسانات حالت نیم سوز در آمده باشد و قادر به تامین جریان کافی برای قسمتهای مختلف برد دستگاه دی وی آر و یا هارد دیسک درون آن نباشد. برای رفع این مشکل میتوانید از یک آداپتور دیگر ترجیحا با جریان تولیدی ۵ آمپر استفاده نمایید. توصیه می شود در زمان خرید، در صورتیکه از دستگاه های مرسوم بازار استفاده میکنید، در زمان استفاده و نصب و در همان ابتدا آداپتور آن را با یک آداپتور ۵ آمپر لپ تاپی تعویض نمایید؛ این امر در ادامه جهت بوجود نیامدن مشکل پس از نصب در طول زمان و در موارد متعدد کمک شایانی به شما خواهد کرد.
اگر با تعویض پاور مشکل برطرف نشد، دومین مورد شایع را میتوان عدم شناسایی هارد و عملکرد صحیح در دی وی آر ها را به مشکلات اتصال هارد با برد دی وی آر نسبت داد که برای این رفع این مورد نیز بسادگی می توانید از برقراری اتصال صحیح کابلهای ساتا و تغذیه هارد دیسک به تست آن بپردازید و در صورتی که کابل پاور یا دیتا سالمی را در دسترس خود دارید با مورد قبلی جایگزین و مراحل تست خود را تکرار کتید.
در صورتی که مشکل همچنان پابرجاست در این مرحله به سراغ تست خود هارد HDD می رویم ممکن است که این ایراد به صورت نرم افزاری در پارتیشن بندی هارد اتفاق افتاده باشد که می توانید با یک بار فرمت کردن هارد از طریق منوی دی وی آر آن را برطرف نمایید.
چنانچه مشکل همچنان پابرجا بود می توانید دستگاه را با یک هارد دیسک جدید و سالم تست نمود و در این حالت در صورتی که مشکل برطرف شد قطعاً ایراد است از خود هارد دیسک می باشد اما چنانچه مشکل همچنان پابرجا باشد ممکن است خود دستگاه که دچار مشکل سخت افزاری و نرم افزاری شده باشد که با ارسال آن واحد گارانتی می توان به رفع عیب آن پرداخت.
توصیه می شود تا جهت بروز مشکلات بعدی از دستکاری دستگاه جدا پرهیز نمایید و بنا به تجربه تا ۹۵ درصد موارد عدم شناسایی هارد در صد دستگاه راهکارهای ارائه شده در بالا به سادگی قابل حل میباشد.
توصیه بعدی استفاده از هارد دیسکهای اصلی به جای شرکتی در دستگاه های ذخیره ساز است. همانطور که می دانید هارد های شرکتی موجود در بازار از انواع هاردهای ریفرشی هستند که حداقل یکبار امر تعمیر بر روی آنها انجام گرفته است و توسط شرکت های واسط پس از پک شدن مجدد و برچسب گارانتی در بازار توزیع میشوند که درصد خرابی بالاتری نسبت به انواع دیگر اصلی و پلمپ را دارا می باشند.