دوربین مداربسته و Schedule دی وی آر DVR

نحوه تنظیم schedule دی وی آر

در نحوه تنظیم کردن منوی دی وی آر DVR  به زیر منویی به نام schedule برخورد می کنیم. schedule در واقع به معنای برنامه ریزی برای اوقاتی است که دستگاه ذخیره ساز DVR مثلا عمل ضبط تصاویر دوربین مداربسته را انجام دهد یا ندهد. و یا اگر قرار به ضبط است در چه زمان هایی ضبط کند و چه روزهایی و امکاناتی از این قبیل را در اختیار می گذارد.

استفاده کنندگان دوربین مداربسته معمولا، علاقه مندند تا ضبط و ذخیره سازی تصاویر خروجی دوربین های مداربسته در هارد دیسک، در مدت زمان طولانی تری انجام پذیرد و بتوانند تا بطور بهینه تر از فضای هارد HDD استفاده کنند. بر این اساس تولید کننده گان DVR / NVR ها نیز به روش های گوناگونی سعی دارند تا ذخیره سازی تصاویر دوربین های مداربسته را به حداکثر برسانند.

چندین متد جهت ذخیره سازی تصاویر دوربین مداربسته وجود دارد. یکی از روش ها DAY-Night است. در این حالت سیستم شبانه روز و به صورت پیوسته در حال ذخیره سازی تصاویر کلیه دوربین های اتصال یافته به دی وی ار است. حالت بعدی Motion Detection است که اگر Record دی وی ار در این حالت قرار گرفته باشد، فقط در زمان هایی که حرکتی وجود داشته باشد، ضبط تصویر روی هارد دیسک انجام می پذیرد. در این حالت نیز بر روی هارد دیسک قادریم تا مدت زمان بیشتری را ذخیره سازی نماییم.
جدول زمان بندی ضبط DVR، از روش های های دیگر ذخیره سازی طولانی تر تصاویر است. مدیر مجموعه طبق برنامه کاری که در روزهای مختلف هفته دارد، سیستم را برای رکورد و ذخیره و ضبط تصویر، تنظیم می کند. مثلا شنبه تا چهار شنبه به سیستم دستور داده می شود که از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ بعد از ظهر، یکسره  یا در حالت موشن دتکشن یا حرکت، عمل ذخیره سازی را انجام دهد و مثلا پنج شنبه به صورت نیمه وقت از ۸ تا ۱۲ ظهر عملیات Record رکورد را انجام دهد و در نهایت جمعه ها نیز هیچ تصویری از دوربین مدار بسته ضبط نشود.  در ذخیره ساز های پیشرفته، می توان روز را به قسمت های کوچک تر نیز تقسیم بندی نمود.
بیایید تا با مثالی دیگر بهتر این موضوع را بررسی کنیم. تصور کنید که مثلا از ۷ تا ۱۰ صبح ذخیره سازی روی حالت دائمی تنظیم شود و بنابراین در این مدت و در تمام ثانیه ها، حتی آن لحظاتی که حرکتی در صحنه رخ نداده است نیز ذخیره سازی انجام می شود، از ۱۰ صبح تا ۱۴ بعد از ظهر ذخیره سازی روی حالت موشن دتکشن و بنابراین منوط به تشخیص حرکت در محیط و در زاویه دید دوربین مداربسته می باشد و از ساعت ۱۴ بعد از ظهر تا ۲۰ نیز هیچ ذخیره سازی انجام نشود و در نهایت از ۲۰ شب تا ۷ صبح اگر دزدگیر آلارمی زد و چشم های الکترونیک تحریک شدند، ذخیره سازی دوباره آغاز گردد. بدین ترتیب می توان به دلخواه یک جدول را یرای ضبط دی وی آر DVR، برنامه ریزی نمود که این عمل باعث می گردد تا ضبط تصاویر دوربین مداربسته با کیفیت فقط ساعات با اهمیت برای مدیر مجموعه انجام شود و فضای خالی هارد در ساعات غیر ضروری پر نگردد تا بتوان مدت زمان بیشتری را روی هارد محدود و با کیفیت بالاتر ذخیره نمود مدیریتی حساب شده تر را روی آن انجام داد.

مطالب مرتبط:

آموزش فعال سازی تشخیص حرکت در DVR و NVR داهوا (DAHUA)

آموزش نصب هارد دیسک در DVR (دی وی آر) و NVR

دوربین مداربسته و موشن دتکشن یا تشخیص حرکت (Motion Detection)


نعیم پردازش: فروش عمده دوربین مدار بسته و پخش همکار DVR

تنظیم ضبط DVR به صورت زمان بندی و زمان دار با تقویم