تلفن کننده دزدگیر در سیستم اعلام سرقت وظیفه برقراری تماس به شماره تلفن (هایی) که در حافظه آن ذخیره می شود را دارد. این شماره ها ممکن است شماره های تلفن شهری و یا شماره تلفن(های) همراه باشد که مصرف کننده آنها را مشخص می کند و در زمان نصب سیستم اعلام سرقت منازل، مغازه و به طور کلی اماکن، انها را درون دستگاه تلفن کننده برنامه ریزی می کنند.
فرمان وصل و یا قطع تلفن کننده در اعلام سرقت اماکن از سوی پنل مرکزی دزدگیر صادر می شود و این دستگاه ها در انواع مختلفی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری در بازار موجودند.
از انواع پر کابرد آن که به صورت مجزا استفاده دارد می توان به:
- تلفن کننده ۸ حافظه خط شهری اعلام سرقت اماکن
- تلفن کننده ۲۰ حافظه خط شهری سیستم اعلام سرقت اماکن
- تلفن کننده دزدگیر اماکنسیم کارتی
- تلفن کننده سیم کارت و خط شهری دزدگیر اماکن
- تلفن کننده سیم کارتی دزدگیر اماکن با دو سیم کارت
اشاره کرد که در برخی پس از تماس در مواقع هشدار به شماره مقصد، دستگاه فقط صدایی شبیه به آژیر دزدگیر را پخش می کند و در برخی دیگر با قرارگیری آی سی صدایی که در دستگاه تعبیه شده امکان ضبط دلخواه هشدار توسط فرد و در نتیجه پخش آن در هنگام تماس و پخش صوت هشدار سرقت امکان پذیر می نماید.
در برخی از تلفن کننده های دزدگیر اماکن این قابلیت نیز وجود دارد که دستگاه را به منظور محل نصب و مشتری مورد نظر، سفارشی سازی نمود و ساختار آن را به کلی با گوشی های تلفن همراه هوشمند (ادروید یا گوشی موبایل اپل Apple) در دست گرفته و کنترل کرد.
.
مطالب مرتبط:
.
راهنمای نصب تلفن کننده سیم کارتی جی تری(G3) دزدگیر کلاسیک
نحوه عملکرد چشم (بیم) خطی سیستم اعلام سرقت Beam Detector
استفاده از اعلام سرقت بعنوان اعلام حریق
.
..
.
.
.
.
.
.