برق، تغذیه، آداپتور و پاور دوربین مداربسته

نحوه نصب و قیمت خرید انواع تغذیه و برق مورد نیاز دوربین و DVR و آداپتور دوربین مدار بسته و نحوه برق دهی به سیستم مداربسته

CCTV Power Suply and Adapter

پاور دوربین مداربسته شیراز

  تغذیه مورد نیاز در دوربین های مداربسته معمولا طوری ساخته می شوند که با ولتاژ ۱۲ ولت DC کار می کنند که معمولا سیم های مربوطه قبل یا بعد از پاور را از داکت عبور می دهند. از آنجایی که ولتاژ برق شهر ۲۲۰ ولت AC است نیازمند وسیله ای هستیم که این ولتاژ را کاهش داده تا بتوانیم در تجهیزات الکترونیکی از آن ها استفاده کنیم، چراکه برق لوازم الکترونیکی همگی از نوع مستقیم ولی با جریان ها و ولتاژهای متفاوت هستند. از آداپتور دوربین مداربسته و یا منبع تغذیه دوربین مداربسته جهت کاهش و تبدیل ۲۲۰ شهری به ۱۲ استفاده می شود.

منبع تغذیه ۱۲ ولتی را براساس میزان آمپراژ آن طبقه بندی می کنند. هرچه تعداد دوربین ها در سیستم مداربسته بیشتر وجود داشته باشد به تعداد اداپتورهای دوربین مداربسته بیشتری نیاز است. همچنین می توان یا استفاده از یک منبع تغذیه با آمپراژ بالاتر به جای تغذیه ی مجزا برای دوربین ها بهره بردبه طور عمومی مصرف هر دوربین مداربسته را ۱ تا ۲ آمپر در ولتاژ ۱۲ ولت در نظر می گیرند که با توجه به میزان مصرف LED های دید در شب در دوربین می تواند متفاوت باشد (مصرف واقعی دوربین خیلی پایین تر از این مقدار می باشد)، به عنوان مثال، در صورت داشتن ۵ دوربین، به ۵ آداپتور ۱ آمپری یا یک منبع تغذیه ۵ آمپری واحد نیاز است. این در حالی است که در صورت دارا بودن چراغ های ال ای دی دید در شب پرقدرت در دوربین، سعی کنید منبع تغذیه با آمپراژ بالاتری را انتخاب کنید.

آسیب دیدگی منابع تغذیه در سیستم مداربسته امری بسیار رایج است. دلیل این اتفاق معمولا، انتخاب منابع بدون توجه به کیفیت آنها و یا کشیدن امپر بالاتر از حد توان آن ها است. بنابراین توصیه می شود که همیشه سعی کنید تا بهترین پاور را برای دوربین های خود حتی اگر اندکی قیمت بالاتری دارند را برگزینید تا فقط به خاطر تعویض یک پاور نخواهید یک روز کاری خود و هزینه هایی مانند زمان و کرایه را در مدت زمانی اندک پس از نصب و به خاطر تنها تعویض یک آداپتور به هدر دهید.

منبع تغذیه مرکزی یا تکی

در نصب سیستم مداربسته، در رابطه با منبع تغذیه شما دو راه حل متفاوت دارید.

       √  استفاده از منبع تغذیه مشترک برای تمامی دوربین ها

       √ استفاده از منبع تغذیه مجزا برای هر دوربین

مزایا و معایب منبع تغذیه مشترک

مزایا:

  • تسهیل در عیب یابی سیستم مداربسته در صورت خرابی پاور.
  • عمر بالاتر منبع تغذیه مرکزی و کاهش خرابی آن.
  • ایمنی بیشتر (تمامی سیم های انتقال دهنده برق دوربین ها حامل برق ۱۲ ولت خواهند بود و این موضوع خطرات حین نصب و خدمات پس از نصب را به شدت کاهش می دهد.)
  • از نظر هزینه هم استفاده از منبع تغذیه مشترک مقرون به صرفه خواهد بود.

معایب:

  • در صورت خرابی تغذیه تمامی دوربینها از مدار خارج شده و هیچ تصویری به خروجی ارسال نخواهد شد.
  • در مسیرهای طولانی به علت انتقال برق به صورت ۱۲ ولت افت زیاد ولتاژ رخ خواهد داد.

 تغذیه تکی در دوربین های مداربسته

مزایا:

  • در صورت خرابی یک منبع تغذیه یا آداپتور دوربین مداربسته، تنها همان دوربین متصل به آن  از مدار خارج خواهد شد.
  • به علت انتقال برق به صورت ۲۲۰ ولت تا محل دوربین افت ولتاژ حدود ۲۰ برابر کمتر از حالت قبل خواهد بود.

معایب:

  • اکثر آداپتورهای موجود در بازار معمولا عمر کمتری نسبت به منابع تغذیه صنعتی دارند و با توجه به تعداد دوربین ها احتمال خرابی هر یک بالاتر خواهد رفت.
  • در کل مسیر کابلها دارای ولتاژ برق ۲۲۰ ولت هستند که تعمیر و نگهداری دوربین ها را تا حدی مشکل می کند.
  • در کنار هر دوربین بهتر است که از یک باکس پلاستیکی برای نصب پاور آن استفاده کنید که این به معنای هزینه ی تمام شده بیشتر خواهد بود.

مطالب مرتبط:

 

 کابل برق مداربسته چیست؟   

 باکس پاور برق چیست؟

 

 

 

 

 

 

 

 


فروش عمده آداپتور های دوربین مداربسته اصل و با کیفیت و پاور اصلی دوربین مداربسته به همراه نویزگیر و با آمپراژ واقعی