آموزش نصب دوربین مداربسته در آسانسور

نحوه نصب اصولی دوربین های مدار بسته در آسانسور و نحوه اتصال سیم دوربین مداربسته به آسانسور و انتقال تصویر دوربینهای مداربسته در آسانسور.

elevator cctv shiraz

   به جهت اینکه دیده شدن تمام فضای داخل آسانسور با دوربین مدار بسته، می بایست به لنز دوربین توجهی ویژه داشت و به نوعی که لنز این نوع دوربین ها باید از نوع لنز واید  ۲٫۵ تا ۳ میلیمتر باشد.

جهت جلوگیری از سرقت دوربین مداربسته در آسانسور و یا کابین هایی از این دست نیز می توان از دوربین های مجهز به لنزهای کوچک سوزنی و پنهان استفاده کرد که البته برای اطلاع افراد استفاده کننده از آسانسور حتما بایستی برچسبی مبنی بر استفاده از دوربین مداربسته در آسانسور، برای اطلاع ایشان نصب گردد.

  در آسانسورها از کابل های برق سه فاز استفاده می شود که در نتیجه امکان نویز پذیری روی دوربین ها را بالا می برد، بنابراین هر چه دوربین مدار بسته با کیفیت تری انتخاب شود، وضوح تصاویر دریافتی بالاتر خواهد بود. همچنین به دلیلحرکات زیاد آسانسور در راستای عمودی، بهترین گزینه استفاده از دوربین های بی سیم است، چرا که ممکن است به مرور زمان رشته های شیلد کابل مصرفی در سیستم مداربسته موجود پاره شود و سیستم به کل از بین برود.

در صورتی که DVR در طبقات بالا باشد بهترین مکان برای  نگهداری گیرنده این نوع دوربین ها “اتاق آسانسور” و اگر DVR در طبقات پایین باشد “چاله فرار آسانسور”  محل مناسبی برای قرارگیری می باشد.

و در ادامه…

آموزش نصب دوربین مدار بسته در آسانسور 

نصب دوربین‌ مداربسته در آسانسور یکی از عملیات زمان‌بر و پیچیده می باشد و با توجه به اینکه کابین آسانسور پیوسته در حال بالا و پایین رفتن است، نصب سیم‌کشی‌ دوربین مداربسته در آسانسور با توجه به تحرک آن می‌تواند یک چالش بزرگ محسوب شود. از تراول کابل‌ در آسانسورها برای انتقال جریان‌ها و سیگنال‌های مورد نیاز و مدار فرمان آن استفاده می‌کنند. در نحوه نصب دوربین مدار بسته اسانسور می توان از شرکت‌های نصب آسانسور درخواست کرد که امکان برقراری ارتباط فی ما بین دوربین ها و DVR و یا سرور دوربین مداربسته را از طریق تراول کابل‌ مهیا کنند، و یا می توان یک تراول کابل جدید را نصب نمود که مسلماً روش دوم روشی پر هزینه محسوب می‌شود.

تراول کابل‌ آسانسور:

در یک آسانسور، تمام سیگنال‌ها و جریان‌های بین کابین آسانسور و جعبه فرمان آن از طریق تراول کابل‌ها ارسال و دریافت می گردند. تراول کابل آسانسور یک کابل چند هادی است که در حرکت های بالا و پایین کابین آسیب نمی بیند و طول عمر زیادی دارد. دو نمونه از این کابل‌ مورد استفاده قرار می‌گیرد: تراول کابل گرد و تراول کابل تخت.

تراول کابل‌ گرد می‌تواند تا ۱۲۰ هادی را در خود داشته باشد که دارای انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به تراول ‌کابل‌های تخت هستند. روش دیگر نصب دوربین مدار بسته در کابین آسانسور، نصب ترانسمیتر و رسیور وایرلس می باشد، انواع مختلفی از این رسیور و ترانسمیترها موجود است که می بایست در استفاده از آنها دقت شود و یک فرستنده گیرنده خوب و قابل اطمینان را انتخاب کنید. ترانسمیترهای ارزان معمولاً باعث توقف و فریز شدن تصویر دوربین های کابین آسانسور می‌شوند.

آموزش نصب دوربین مدار بسته در آسانسور

بهتر است که فرستنده ترانسمیتر را در زیر اتاق آسانسور نصب کنید و دوربین را توسط کابل کواکسیال مرغوب با توجه به نویز پذیری محیط کابین به فرستنده متصل کنید. گیرنده ترنسمیتر را در پایین‌ترین قسمت یه چاله آسانسور با دقت نصب کرده و آن را از طریق کابل مرغوب کواکسیال به دستگاه DVR منتقل کنید. فراموش نشود که پس از پایان کار حتماً باید اطلاعیه‌ای را مبنی بر اینکه آسانسور مجهز به دوربین مدار بسته می‌باشد در کابین نصب کنید.

 

 

 


آمورش نحوه نصب دورببن مداربسته در آسانسور